Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  Gesloten
Di:  9.00-18.00
Wo:  9.00-18.00
Do:  9.00-18.00
Vr:  9.00-18.00
Za:  9.00-17.00
Zo:  Gesloten

Assortiment


Wij verkopen niet alleen Gazellefietsen. Klik op een van de merken om de desbetreffende collectie te bekijken.

Sparta Specials

EEN RIJKE HISTORIE

Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. We hebben altijd zin in iets nieuws en maken de fiets steeds beter. Onze slogan is ook niet voor niets: ‘Something Special’. Dit daagt ons uit om constant te kijken naar de kwaliteit van de Spartafiets. Naar verrassende ideeën en geraffineerde oplossingen voor bijzondere situaties. Goede voorbeelden daarvan zijn de vader- en moederfiets, de transportfiets en de vele fietsoplossingen. En natuurlijk de Sparta ION.

BSP logo

COLLECTIE 2014

BSP is trots op zijn fietsen: van een BSP fiets mag u nog een echte Hollandse kwaliteit verwachten.

Al sinds de oprichting in 1980 onderscheidt BSP zich met degelijke, eigengereide kwaliteitsfietsen. Een BSP fiets onderscheidt zich met zijn doordachte vormgeving, degelijke afmontage en scherpe prijs. Als borg voor de kwaliteit worden uiteraard alle BSP fietsen in Nederland ontworpen, gelakt en volledig geassembleerd.

De BSP 2014 modellen zijn ingedeeld in de groepen City Urban, City Classics, Specials & Kids. Of u nu op zoek bent naar een klassieke omafiets, trendy lifestyle fiets, stabiele moederfiets of een degelijke transporter, er is altijd wel een BSP-model dat perfect bij u past!

BSP, made in Holland  Deel het met uw vrienden!