Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Aanbod fietsen

Openingstijden


Ma:  Gesloten
Di:  9.00-18.00
Wo:  9.00-18.00
Do:  9.00-18.00
Vr:  9.00-18.00
Za:  9.00-17.00
Zo:  Gesloten

Elektrische fietsen

Als Gazelle Premium Dealer hebben wij een uitgebreide collectie Gazelle elektrische fietsen en ook de nieuwe collectie Ultimate fietsen. Daarnaast zijn wij Sparta Dealer en hebben ook verschillende modellen van de Sparta E-bike collectie staan.

U bent altijd welkom voor een proefrit. Maak van te voren een afspraak zodat wij de fiets voor u kunnen klaar zetten en de accu vol is. 

Is uw E-bike bij ons in de reparatie? Vraag naar een E-bike leenfiets.

Er zijn heel veel verschillende soorten elektrische fietsen, wilt u weten welke E-bike het meest geschikt is voor u doe de E-bike test.
Klik op de onderstaande merken voor de E-bike test.

Gazelle
Sparta
Keuzehulp E-bike

Gazelle heeft een nieuwe high-end lijn, Ultimate. De nieuwe Ultimate fietsen hebben een perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit.
Bekijk de Ultimate collectie hier. Ook is de Ultimate collectie voorzien van elektrische fietsen.
Ultimate E-bike

Op zoek naar een hippe en trendy Elektrische fiets, dan is de Miss Grace misschien wel een fiets voor u.
Miss Grace

Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwe Gazelle Impuls fiets? Een nieuwe robuuste Elektrische fiets met een middenmotor. 
Maak kennis met de Impuls klik hier

De nieuwste Gazelle E-bike is de Gazelle Orange C7+ Hybrid M, met een Bosch middenmotor. Deze fiets is zeer geschikt om in de heuvels te rijden dankzij de extra krachtige motor. Meer weten over deze E-bike? Klik hier. Deze Orange is er niet alleen in een uitvoering met 7 versnellingsnaaf, maar ook met een NuVinci naaf. Weten hoe een NuVinci naaf precies werkt? Klik hier.

Naast nieuwe E-bikes, verkopen wij ook mooie tweedehands Elektrische fietsen. Neem eens een kijkje op de pagina gebruikte fietsen
Deel het met uw vrienden!


Nieuws


PuurNL HFB e-bike wint AD Fietstest
Het Algemeen Dagblad roept de Gazelle PuurNL HFB e-bike uit tot beste elektrische schoolfiets van het jaar! In de AD Schoolfietstest scoort de e-bike een 8,9! De fiets wordt geroemd om de krachtige ondersteuning, de handige voor- en achterdrager, de geruisloze motor. Verder wordt deze elektrische transportfiets als een comfortabele fiets ervaren. Zo op het eerste gezicht heeft de PuurNL HFB de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle PuurNL een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen een een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je extra comfortabel. »