Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Aanbod fietsen

Openingstijden


Ma:  Gesloten
Di:  9.00-18.00
Wo:  9.00-18.00
Do:  9.00-18.00
Vr:  9.00-18.00
Za:  9.00-17.00
Zo:  Gesloten

Verhuur

Fietsverhuur

De huurprijs voor een gewone fiets bedraagt € 6,50 per dag of € 35 per week. Deze fietsen zijn beschikbaar met versnellingen en zonder versnellingen, met terugtraprem. 

Ook voor het huren van elektrische fietsen bent u bij ons aan het goede adres. Huurprijs per dag € 20, per week € 80. Reserveren? Klik hier.

Fiets huren? Reserveer snel! Klik hier.

Leenfiets

Hometrainer verhuur

Wij hebben hometrainers te huur én te koop. De huurprijs van één hometrainer bedraagt € 30 per maand (huurperiode minimaal twee maanden) en deze wordt bij u gebracht en na de huurperiode ook weer opgehaald.* Voor meer informatie contact.

 

*Breng en haal service alleen geldig in Heiloo, Egmond en Limmen
Deel het met uw vrienden!


Nieuws


PuurNL HFB e-bike wint AD Fietstest
Het Algemeen Dagblad roept de Gazelle PuurNL HFB e-bike uit tot beste elektrische schoolfiets van het jaar! In de AD Schoolfietstest scoort de e-bike een 8,9! De fiets wordt geroemd om de krachtige ondersteuning, de handige voor- en achterdrager, de geruisloze motor. Verder wordt deze elektrische transportfiets als een comfortabele fiets ervaren. Zo op het eerste gezicht heeft de PuurNL HFB de looks van een klassieke transportfiets. Maar daar houdt elke vergelijking op. Want onzichtbaar voor het oog heeft de Gazelle PuurNL een krachtige Bafang motor in het voorwiel. Zeven versnellingen een een aluminium frame. Met zijn brede banden loopt hij lichter en fiets je extra comfortabel. »